Unishore BedrijfskledingATP InstoneUnited RentalsBDOSBM OffshoreEagle BurgmannSaval BVTENTE NV
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingWatson MarlowALFAGOMMAXylem Water Solutions Nederland BV

Rittal met nieuw compact railsysteem tot 125A

Rittal met nieuw compact railsysteem tot 125A



Stroomverdeling voor het eerst smart en small

Met RiLine Compact biedt Rittal fabrikanten van kleine besturings- en schakelinstallaties voor het eerst een innovatief en bovenal typegetest systeem voor de stroomverdeling. Met dit systeem worden verschillende uitvoeringen van beveiligings- en schakelapparaten opgebouwd op een aanrakingsveilig systeem en voorzien van energie. Door de gestandaardiseerde systeemtechniek is het compacte railsysteem in besturingen zowel geschikt voor de IEC- als de UL-markt.



Rittal introduceert het nieuwe RiLine Compact System. Deze naam verwijst naar een compact railsysteem voor besturings- en schakelinstallaties met een maximale stroom tot 125A, dat al vanaf het ontwerp maximale aanrakingsbeveiliging biedt.



De innovatie bestaat uit een basisplaat waarin de stroomrails volledig aanrakingsveilig zijn ingebouwd, en die via een raster in de bovenste afdekking eenvoudig kunnen worden aangesloten. Voor het opbouwen van schakel- en besturingsapparaten zijn verschillende adapters beschikbaar die een eenvoudige aansluiting mogelijk maken. Daarnaast is er keuze uit aansluitadapters voor het aansluiten van ronde aders en diverse functiemodulen voor de regeling van motoren met verschillende vermogen.



De kracht van het RiLine Compact System zit hem in zijn snelle opbouw. Zowel basisplaat als componenten van het systeem kunnen gemakkelijk en veilig zonder gereedschap worden gemonteerd. De van begin af aan beschikbare aanrakingsbeveiliging beschermt de gebruiker tegen onderdelen die onder spanning staan. Dit verhoogt de veiligheid voor zowel installatie als gebruiker, en bespaart tijd en kosten.

 

meer nieuws